MKB Wurkpleats SPIEKsessie (28 november)

‘ondernemen = verbinden’

Wij geloven dat als jij als ondernemer tijd maakt om aan jezelf, je team en je bedrijf te werken, je succesvoller bent in het realiseren van jouw ambities.

Verder geloven wij dat (persoonlijke) ontwikkeling het meest effectief plaatsvindt door te leren van de kennis en ervaringen van andere professionals en ondernemers.

Jaarlijks organiseren we daarom 2 SPIEKsessies waarin ondernemers jou willen inspireren door hun kennis en ervaring met je te delen.

Ontdek hierdoor nieuwe mogelijkheden, krijg ideeën en leer met en van elkaar! Zo ben jij nog beter in staat om je bedrijf langdurig succesvol te maken.

 

Programma 28 november
14:30 uur Inloop met koffie/thee
15:00 uur Welkom door Ramon Bourguignon
15:15 uur Ondernemersreis van Eva van Leeuwen
16:00 uur Spieksessie o.l.v. Peter Scherjon
16:30 uur Rondneuzen & borrel

Eva van Leeuwen (1983) na een carrière als consultant en marketeer in loondienst bij een aantal grote partijen besloot Eva in 2016 te starten met YFK Marketing. Ze zag een kans in het verbinden van jonge getalenteerde marketeers en de bedrijven in het noorden. In de afgelopen drie jaar is haar team gegroeid naar 16 marketeers, heeft ze ondernemersprijzen gewonnen en een tweede vestiging geopend in Zwolle. Dit lijkt allemaal erg mooi maar ze is ook tegen veel zaken aangelopen deze periode waar ze veel van geleerd heeft. Eva vindt dat ondernemers onderling ook de lastige zaken meer zouden moeten delen. Zij zal daarom tijdens deze spieksessie een eerlijk kijkje geven in haar leven als onderneemster en de lessen die zijn in haar nog korte ondernemersreis heeft geleerd.

Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar, deelname is kosteloos, maar waardevol.

Schrijf je nu in!

Locatie
Bourguignon
Jupiterweg 15
8938 AD Leeuwarden

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?