MKB Wurkpleats SPIEKsessie (28 maart 2019)

SPIEKsessie 'ondernemen = (in)delen'

Wij geloven dat als jij als ondernemer tijd maakt om aan jezelf, je team en je bedrijf te werken, je succesvoller bent in het realiseren van jouw ambities.

Verder geloven wij dat (persoonlijke) ontwikkeling het meest effectief plaatsvindt door te leren van de kennis en ervaringen van andere professionals en ondernemers.

Jaarlijks organiseren we daarom 2 SPIEKsessies waarin ondernemers jou willen inspireren door hun kennis en ervaring met je te delen.

Ontdek hierdoor nieuwe mogelijkheden, krijg ideeën en leer met en van elkaar! Zo ben jij nog beter in staat om je bedrijf langdurig succesvol te maken.

 

Programma:
14:30 uur Inloop met koffie en thee
15:00 uur Ondernemersreis van Erik Jansen
16:00 uur Spieken moet met Peter Scherjon
16:30 uur Rondleiding en borrel

Erik Jansen (1974) na een sprong in het diepe van vast contract naar eigen ondernemerschap in 2007. Een aantal bedrijfsovernames en integraties later nog steeds volop aan het ondernemen maar anders dan 10 jaar geleden. Met twee bedrijven (Bultena Verhuur BV & Siderius Heftrucks BV) te leiden, een gezin en voorzitter van dorpsbelang Berltsum moet de aandacht verdeeld worden, hoe doe je dat? Lessons learned zijn er vast te delen door deze “ondernemer pur sang” zoals op zijn LinkedIn profiel staat.

Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar, deelname is kosteloos, maar waardevol.

Schrijf je nu in!

Locatie
Siderius Heftrucks
Bitgumerdyk 21
9041 CB Berlikum

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?