B(l)oeiend leiderschap

De Dikke van Dale kan het beamen: tussen de woorden ‘leider’ en ‘manager’ zit een wereld van verschil. Als manager heb je immers een leidinggevende functie toebedeeld gekregen, maar om jezelf en anderen echt tot bloei te brengen, moet je een ware leider zijn. Hoe zorg je ervoor dat jij een positieve impact op je werk én de wereld daarbuiten hebt? Ben Tiggelaar neemt je op dinsdag 2 oktober graag mee in de wereld van persoonlijk leiderschap!

Onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper Ben Tiggelaar streeft naar het in actie omzetten van dromen van individuen en organisaties. Dat doet hij op een positieve én effectieve manier. Tijdens deze avond in De Lawei (te Drachten) komt hij met bewezen methodes om jezelf en anderen tot bloei te brengen. Laat je verrassen door zijn boeiende verhaal en vertrek met een heleboel nieuwe inzichten over persoonlijk leiderschap.

Programma dinsdag 2 oktober
Ontvangst 19:30 uur
Start Ben Tiggelaar 20:00 uur
Afsluiting en borrel 21:30 uur


Dit event is inmiddels volgeboekt waardoor inschrijven niet meer mogelijk is. Wil je graag op de reservelijst? Stuur dan een mail met je gegevens naar .


Locatie
De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?