BTW

De btw heeft onlangs haar gouden jubileum gevierd. Over de jaren heen is zij uitgegroeid tot één van de grootste inkomstenbronnen voor de Nederlandse overheid. Maar zelfs na vijftig jaar zijn er nog steeds meer vragen dan antwoorden over deze heffing. De overheid past de regeling jaarlijks aan en vrijwel elke dag verschaft de rechtelijke macht ons met nieuwe inzichten.

Elke ondernemer die te maken krijgt met btw-heffing, komt voor belangrijke vraagstukken te staan. Hoe moet ik de btw berekenen? Hoe factureer ik? Hoe ga ik om met btw-heffing in het buitenland? Deze en talloze andere kwesties komen dagelijks aan de orde.

Onze btw-adviseurs Hessel Rintjema en Jan Slagter helpen je graag verder. Zij zorgen er niet alleen voor dat jouw btw-administratie voldoet aan alle (internationale) wet- en regelgeving, maar ook dat je de meest optimale positie inneemt. Daardoor betaal je geen cent teveel aan belasting.

Hessel en Jan hebben ruime ervaring en nemen een proactieve rol in bij de opzetting van jouw administratie of transactie, en zullen je op de hoogte houden van alle relevante ontwikkelingen. Tevreden zijn wij pas als jij de situatie in kaart hebt, weet waarom bepaalde zaken zo werken en weet wat de bijzonderheden én kansen zijn in jouw situatie.

Neem (vrijblijvend) contact met ons op voor meer informatie.

Onze btw-adviseurs

Hessel Rintjema

Hessel Rintjema

Belastingadviseur

Jan Slagter

Jan Slagter

senior belastingadviseur

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?

Werkgebied

74092d12-7f1f-4a06-a7fd-b17d1cfce256