Administratiekantoor Friesland

Zoek jij een betrouwbaar administratiekantoor in Friesland?

Je weet dat het moet, maar het is absoluut niet jouw hobby: de administratie. Wij ontzorgen jou, zodat jij in de bespaarde tijd de focus kunt leggen op jouw onderneming. De specialisten van onze administratiekantoren in Friesland gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Je cijfers altijd bij de hand

Dat je je administratie uit handen geeft, moet natuurlijk niet betekenen dat je er geen inzicht meer in hebt. Met onze (online) softwarepakketten kun je vanaf elke gewenste locatie zien hoe het er voorstaat met jouw onderneming. Ook handig: de Bentacera Cloud én bijbehorende app! Met deze Cloud heb je op ieder moment, overal ter wereld, toegang tot de cijfers van jouw onderneming. Alle actuele resultaten kun je direct inzien en ieder zakelijk proces is digitaal te volgen.

Pand Leeuwarden

​Slim boekhouden

Onze kundige specialisten worden ondersteund door slimme programma's. Met onze slimme manier van boekhouden kan een groot deel van jouw boekhouding geautomatiseerd worden. Handig, want dat scheelt tijd en geld. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze slimme boekhouding en wil je weten waar er voor jouw onderneming nog winst te behalen valt? Neem dan gerust contact op met een van onze administratiekantoren in Friesland. Wij zijn gevestigd in: 

Oprecht betrokken

Wij zijn oprecht betrokken en altijd eerlijk tegen onze klanten. We analyseren niet alleen jouw cijfers, we denken ook met je mee. Zit je met een vraag? Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn wat betreft bedrijfsopvolging? Of ben je benieuwd of jouw bedrijfsbeleid wel op de juiste manier vormgegeven is? We adviseren je graag! En mocht het nodig zijn, dan durven we ook de discussie wel met je aan te gaan. We doen ons best een echte sparringspartner te vormen.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Met zes administratiekantoren verspreid over Friesland, is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Kom je langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek? We horen graag van je!