Accountancy & Administratie

Jouw administratie op orde

Als ondernemer moet je je op veel zaken tegelijk focussen. Een nieuwe kans grijpen gaat vaak voor het bijhouden van de boekhouding. Ook verandert de wet- en regelgeving periodiek. Hoe houd jij dit bij als ondernemer? Niets is vervelender dan dat je jaarrekening niet correct is samengesteld en de Belastingdienst vervolgens aanvullende vragen gaat stellen.

Voor deze administratieve kennis én ondersteuning kun je bij de experts van Bentacera terecht. Wij werken nauwkeurig, onafhankelijk en volgens de wettelijke regels en eisen die daaraan gesteld worden. Welke ondernemer wil nu niet volledig ‘in control’ zaken doen?

  • Complete administratieve ondersteuning
  • Uitstekend op de hoogte van wet- en regelgeving
  • Vertrouwd en efficiënt zaken doen
Accountancy Administratie Op Orde

Waarmee kunnen we je helpen?

De wereld om ons heen verandert continu. Wet- en regelgeving, IT-mogelijkheden, online zaken doen, consumententrends... Hoe houd jij als ondernemer alle ontwikkelingen bij?

Vaak geeft het samenstellen van een jaarrekening ieder jaar weer onrust: voldoen wij aan alle wettelijk eisen? De specialisten van Bentacera nemen je dit specifieke werk uit handen.

Een soepel lopende online administratie/boekhouding geeft je rust. Bentacera helpt je graag om de financiële processen binnen jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk online te laten verlopen.

Als ondernemer heb je het vaak druk met het benutten van kansen. Ondernemen dus. Maar wat als je het te druk hebt en de administratie onvoldoende aandacht krijgt?

Met slim ingerichte dashboards heb jij realtime toegang tot financiële informatie. Zo kun jij tijdig bijsturen en op basis van consistente data de juiste strategische keuzes maken.

Innovatie wordt door de overheid gestimuleerd. Er zijn tal van subsidiemogelijkheden met specifieke ‘spelregels’ welke voortdurend veranderen. Wij adviseren je graag.

Waarom je Accountancy en Administratie Bentaceren?

Met een krachtige en transparante werkwijze zorgen wij ervoor dat jouw administratieve processen soepel verlopen.

Door onze veelzijdigheid beschikken wij over de meest actuele kennis op het gebied van Accountancy en Administratie.

Onze specialisten zijn binnen tal van branches actief, met name in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Goed functionerende processen zorgen voor meer rendement en borgen de continuïteit van jouw bedrijf.

Is ondernemen jouw passie? Besteed jouw administratie uit aan Bentacera!

De specialisten van Bentacera kunnen jouw administratie - nagenoeg geheel op afstand - voor je verzorgen!

Friesland Lease Bentacera (5)

Advies als verbindende schakel

Onze ervaren accountants zijn getraind om organisaties snel te doorgronden. Processen, kennis, ambities, hiaten… kortom, zij weten wat er speelt. Persoonlijke betrokkenheid en kennis van zaken vormen de basis van onze advisering. Luisteren, sparren, kennis toepassen en verbinden, daar zijn onze mensen goed in. Alles in het teken om jou én jouw organisatie structureel verder te helpen.

Rendementsverbetering? Wij adviseren je graag om het rendement te verbeteren. Maar ook zien wij hoe (administratieve) processen binnen organisaties lopen en adviseren hoe deze processen efficiënt kunnen worden ingericht. Tenslotte kunnen we strategische vraagstukken samen oppakken. Bij Bentacera is Advies meer dan kennisdelen, voor ons geldt Advies als de verbindende schakel tussen organisatie, continuïteit en groei.

Intelligent ondernemen

Als ondernemer zal je het vast wel merken: de wereld om je heen verandert continu. Een van de aspecten daarbinnen is de snelle acceptatie van technologie. Hierdoor verlopen processen niet alleen efficiënter maar groeit ook de hoeveelheid data die gegeneerd wordt exponentieel. Als ondernemer kun je hier strategisch voordeel uit halen: data-gedreven bedrijven presteren namelijk beter dan traditionele bedrijven.

Met behulp van deze data kun jij de prestaties (KPI’s) binnen jouw bedrijf beter analyseren en daarmee gerichter sturen. Voorwaarde is wel dat de data 100% betrouwbaar moet zijn. Data wordt dan Intelligence. Met een bewezen Business Intelligence strategie creëren wij nieuwe inzichten voor ondernemers op het vlak van: huidige en toekomstige knelpunten, kansen en trends (predictive analytics).

Accountancy-Online

Accountancy en Administratie door Bentacera

Bentacera is een ambitieuze en betrokken organisatie die je helpt op het gebied van Accountancy en Administratie. Bij Bentacera hebben we specialisten in huis die jou ondersteuning bieden en ontlasten: van het samenstellen van de jaarrekening tot het indienen van een subsidieaanvraag. Wij helpen. Met onze zorgvuldig opgebouwde kennis, ervaring en drive zijn al jouw vraagstukken op het gebied van Accountancy en Administratie in vertrouwde handen.

Partners van Bentacera:

Logo Tsg
Logo Tsg
Logo Tsg
Logo Tsg
Logo Tsg

Ondernemen op internationaal niveau

Een onderneming moet rekening houden met een scala aan uitdagingen. Ben je van plan om buiten Nederland te gaan ondernemen of ben je al actief in het buitenland?

Als partner van Kreston Global beschikken wij over unieke expertise waar dan ook ter wereld. Jij ontvangt maatwerk advies omtrent internationaal ondernemen.

Artikelen over Accountancy

We zien dat de markt in veel sectoren aantrekt en dat de geplande groei strategie van voor de COVID crisis weer uit de kast gehaald wordt. Echter is er wel een maar…. Er loert een groot gevaar!

Alle opdrachten en tentamens gehaald? Check! Stages voldoende afgerond? Check! Scriptie of eindopdracht ook nog gehaald? Check! Tijd dus voor een feestje, want ik ben klaar met mijn opleiding! Maar nu?

Je begint met je passie. Je doet waar je goed in bent, je bedrijf groeit. En dan heb je ineens vijftien mensen in je bedrijf rondlopen.

Als je als ondernemer je eigen bedrijf begint, ga je er volledig voor. Je blijft je hart volgen en je blijft voor je klanten gaan en toch merk je, er mist iets: Structuur.

Ontwikkeling van mensen is belangrijk, want ontwikkeling staat voor groei! Een goede manier van ontwikkelen is bijvoorbeeld het volgen van een beroepsopleiding.

Bentacera-personeel

Wil je graag meer informatie

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ben je op zoek naar een betrokken adviseur of accountant, specifieke administratieve kennis of wil je sturen op betrouwbare data? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. We komen graag met je in gesprek, leggen verbinding, zijn een sparringpartner en helpen je verder!