Accountancy

Wij zorgen ervoor dat je altijd inzicht hebt in je financiële gegevens, 24 uur per dag/7 dagen per week, waar ook ter wereld.

Ook voor het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van aangiften staan we voor je klaar. Wij stellen de jaarrekening voor je samen, beoordelen gelijktijdig je financiële positie en maken de aangifte vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. Op deze manier komt onze natuurlijke adviesfunctie het beste tot zijn recht.

Specialisten van Bentacera

Wij willen dat je vooruit komt en staan je daarin bij op een betrokken en eerlijke manier. Zo zorgen wij ervoor dat je precies weet waar je staat en wat je nodig hebt om te groeien. Wij spreken de taal van zowel jou als jouw bankier, aandeelhouder, crediteur of belegger en zorgen er zo voor dat jullie beide op een efficiente manier met elkaar kunnen werken aan de onderneming. Bij Bentacera helpen we je met een team van specialisten dat bestaat uit belastingadviseurs, internationale belastingadviseurs, fusie- en overnamespecialisten, pensioenadviseurs en personeel- en salarisadviseurs. Met 6 vestigingen in Noord Nederland zijn wij altijd in de buurt. Wij zijn gevestigd in Bolsward, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Sneek.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op via 088-3210800 of door middel van onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Team accountancy

Johan Bloemhof

Johan Bloemhof

Bolsward

Vennoot
vestiging Bolsward

Sjoerd Anjema

Sjoerd Anjema

Dokkum

Vennoot
vestigingen Dokkum en Leeuwarden

Ronald de Jong

Ronald de Jong

Drachten

Vennoot
Controlepraktijk

Willem Miedema

Willem Miedema

Drachten

Vennoot
vestiging Drachten

Peter Paul Koenders

Peter Paul Koenders

Heerenveen

Vennoot
vestiging Heerenveen

Jacob Boonstra

Jacob Boonstra

Sneek

Vennoot
vestiging Sneek

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?