Wij geloven in de kracht van helderheid

Geüpdatet op 30-10-2019 15:58:16
Wij geloven in de kracht van helderheid

Onze missie is om ondernemers de kansen te laten zien die in de toekomst verscholen liggen. Wij vinden namelijk dat iedereen een heldere kijk op de toekomst verdient, zeker in een tijd van grote technologische vooruitgang en radicale veranderingen.

Bij Bentacera werken wij voor ondernemers en helpen hen om hun ambities waar te maken door verder te kijken dan de waan van alledag. Door te ‘bentaceren’ creëren we rust en ruimte in de hoofden van ondernemers, waardoor er maximaal inzicht in de organisatie ontstaat en men grip heeft op de ingezette koers.
En die grip is nodig. We staan namelijk aan de vooravond van een wereld waarin technologische vooruitgang zorgt voor radicale veranderingen. Stel je voor, het jaar 2030: een wereld waar we rondrijden in zelfrijdende solar auto’s die op een 3D printer zijn uitgeprint. Een wereld, waar menselijke werknemers vervangen worden door robots en computers… Daarom zien wij het als onze missie om in deze uitdagende tijd ondernemers de kansen te laten zien die in de toekomst verscholen liggen.

Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk
Wij vinden dat iedereen een heldere kijk op de toekomst verdient en daarom organiseerden wij onlangs voor de zesde keer een inspirerende relatiebijeenkomst. Ondanks het druilerige weer stroomde de zaal van De Lawei in Drachten vol met ruim 400 ondernemers uit verschillende sectoren in Noord Nederland. De avond stond in het teken van een inspirerende lezing door Richard van Hooijdonk, één van de meest gevraagde trendwatchers en futuristen in binnen- en buitenland. Hij had een duidelijk doel: de mensen wakker schudden en meenemen in de aanpassingen die organisaties in verschillende markten kunnen voorbereiden op nieuwe ontwikkelingen, trends en innovaties. Hoe speel je in op nieuwe kansen én bedreigingen?

Op weg naar een toekomst die je toelacht
Aan het einde van de avond was de boodschap voor iedereen in de zaal duidelijk: het maakt niet uit in welke sector jouw onderneming zich bevindt, als je de houdbaarheid van je onderneming wilt waarborgen moet je verandering serieus nemen. In een tijd waarin nieuwe technologie een grote impact heeft op de manier waarop we leven, werken en ondernemen, moeten we leren inspelen op de combinatie van mens en techniek. Het is noodzakelijk om jezelf aan te passen en je bedrijf te bouwen op een nieuw fundament van passie, nieuwsgierigheid en verbinding; óók met de nieuwe generatie. De reacties in de zaal waren helder: het wakker schudden is gelukt! Zo bood deze avond niet alleen ontspanning en veel interessante inzichten, maar hopelijk hebben we ook alle aanwezigen kunnen inspireren om een belangrijke stap te zetten naar de toekomst.

Benieuwd hoe de avond eruit zag of hoe de bezoekers reageerden? Bekijk dan nu de aftermovie via onderstaande button!

Aftermovie Inspiratiesessie: “Trends! Op naar 2030”

Gooitzen Boonstra

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?

Werkgebied

74092d12-7f1f-4a06-a7fd-b17d1cfce256