Waarom een online werkplekcheck?

Geüpdatet op 12-2-2021 09:26:10
Waarom een online werkplekcheck?

We weten allemaal dat de juiste instellingen voor de thuiswerkplek van groot belang zijn om de risico's van fysieke klachten te voorkomen! Helaas blijkt het voor medewerkers vaak toch lastig om de werkplek op de juiste manier in te stellen. Een online werkplekcheck kan hierbij uitkomst bieden.

Samenwerking TIGRA en Bentacera voor het MKB

Onlangs zijn we een samenwerking met TIGRA gestart om hun dienstverlening ook voor het MKB beschikbaar te maken. TIGRA geeft jouw medewerkers de mogelijkheid om een online werkplekcheck aan te vragen.

In 45 minuten wordt jouw medewerker stap voor stap uitgelegd hoe hij zelf de thuiswerkplek instelt. Wat zijn de aandachtspunten en hoe kan dit specifiek voor hem worden gemaakt. Iedereen is anders, heeft andere behoeften en we hebben allemaal een andere houding. De TIGRA adviseur geeft persoonlijke en praktische oplossingen voor problemen waar jij of je medewerkers tegenaan lopen.

Naast het samen instellen van de werkplek zal de TIGRA adviseur de medewerker bewust maken van het zijn eigen gedrag en proberen een eigen bijdrage te laten leveren om fysieke en mentale overbelasting te voorkomen.

Meer weten?

Voor meer informatie over de online werkplekcheck van TIGRA en thuiswerkbeleid in het algemeen, kun je terecht op onze website.

Wanneer je direct actie of informatie wilt, kun je uiteraard contact opnemen via 088-3210700 of door middel van onderstaand contactformulier.

Lukas van Middelaar en Djimmer Julianus

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?

Werkgebied

74092d12-7f1f-4a06-a7fd-b17d1cfce256