Subsidiemogelijkheden: laatste kans voor WBSO in 2016

Geüpdatet op 6-9-2016 10:04:44
Subsidiemogelijkheden: laatste kans voor WBSO in 2016

Augustus is de laatste maand om een WBSO-subsidie 2016 aan te vragen. De WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) is de meest gebruikte en laagdrempelige subsidie in Nederland. Wil je hier gebruik van maken, wacht dan dus niet te lang.

Als Bentacera werken wij samen met een aantal externe subsidie-adviseurs. Voor onze klanten die actief zijn in of plannen hebben op het gebied van het ontwikkelen van bijvoorbeeld nieuwe producten, processen of software, verbinden wij graag partijen hierin.

Vaak vindt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Daar gaan we samen met de subsidie-adviseur na in hoeverre de activiteiten in aanmerking komen voor een WBSO-subsidie, en of er nog andere subsidiemogelijkheden zijn.

Indien er inderdaad subsidiemogelijkheden zijn, wordt dit subsidietraject veelal begeleid door de betreffende subsidie-adviseur. Hierbij worden contacten onderhouden en relevante gegevens en informatie in de korte lijn afgestemd, zodat het subsidieproces soepel kan verlopen. Onze collega’s van Bentacera P&S handelen vervolgens de feitelijke verwerking van de afdrachtvermindering af.

Dit is één van de voorbeelden van Bentaceren… Wij maken tijd!

Jacob Boersma

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?