Starters opgelet!

Geüpdatet op 11-11-2016 11:40:51
Starters opgelet!

Collega Bennie is zo gek op startende ondernemers, dat hij ze graag een éxtra handje wil helpen. Want opstarten kan soms knap lastig zijn, terwijl bouwen aan je onderneming juist zo mooi is.

Om deze reden willen we drie beginnende ondernemers gratis helpen bouwen aan hun onderneming. We ondersteunen dit met een gratis starterspakket en een geautomatiseerde administratie met daarin:

- digitale verkoopfacturen;
- digitale inkoopfacturen via een scan en herken oplossing;
- automatische bankkoppelingen;
- tussentijdse rapportage;
- helpdeskfunctie ten aanzien van de administratie.

Dit is een totaalpakket ter waarde van € 750. De drie starters krijgen een jaar lang dit pakket gratis tot hun beschikking. Zo helpen wij je te bouwen aan jouw onderneming.

Dus ben je bezig met een ondernemingsplan voor een nieuwe onderneming of ken je iemand die hiermee worstelt? Meld je dan voor 18 november aan door een mailtje te sturen naar Bennie (bennie.meijerink@bentacera.nl). Leg daar kort in uit wat jouw (toekomstige) onderneming inhoudt en stuur ook je contactgegevens even mee.

Wellicht kunnen we samen het missende bouwsteentje op de juiste plek zetten, zodat er een gezonde en goede fundering staat voor een mooie nieuwe onderneming!

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?