Droomduo Hessel en Tess streept bucketlist af

Geüpdatet op 23-1-2017 11:28:08
Droomduo Hessel en Tess streept bucketlist af

Hessel van der Kooij en dochter Tess zijn ondernemers in de breedste zin van het woord. Ze maken muziek - je kent ze misschien wel van het nummer Terug Naar Terschelling - en hebben hun eigen horecaonderneming op Terschelling, waar ze zich het hele jaar door mee bezig houden. Aan onze Pieter Blaauw én Pieter Gietema de eer om hen te ondersteunen. Niet alleen op administratief en fiscaal gebied, maar ook bij het waarmaken van hun ambities.

Want ambities, die zijn er genoeg. “Binnenkort kunnen we weer een fantastische droom van onze bucket list afstrepen”, vertelt Tess met een twinkeling in haar ogen. “Er staat namelijk een concert in de Ziggo Dome op de planning. Op zaterdag 4 februari mogen we er samen een feestje van gaan maken. Hier kijken we natuurlijk enorm naar uit!” Hessel en Tess zijn al druk bezig om de show in elkaar te zetten. “Het is ontzettend veel werk, je bent er zo een jaar intensief mee bezig. We hopen dat mensen door het concert extra nieuwsgierig worden en ons café de Groene Weide op Terschelling ook eens komen bezoeken.”

Tess kreeg het ondernemen met de paplepel ingegoten. Samen met haar vader vormt ze al twintig jaar een muzikaal duo en twaalf jaar geleden sloot ze zich aan bij de Groene Weide. Het café werd in 2011 uitgeroepen tot beste café van Nederland. “Doordat we bijna elke avond - 260 keer per jaar - optreden in het café bieden we nét dat stukje extra”, verklaart Tess het succes.

Het succes zorgde voor een flinke groei, wat gevolgen had voor hun bedrijfsstructuur. Samen met de twee Pieters hebben ze gewerkt aan hun administratie en gekeken naar slimme oplossingen op fiscaal gebied. “Bentacera heeft op die manier een grote rol gespeeld in de veranderingen, de groei van onze onderneming en het waarmaken van onze ambities”, licht Tess toe.

En of Bentacera ook nog een rol speelt in de toekomst van Hessel en Tess? “De samenwerking die wij met Bentacera hebben is erg close. We hopen dat zij ons op de juiste manier blijven ondersteunen zodat wij kunnen blijven groeien. We hebben namelijk nog wel een aantal plannen…”

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?

Werkgebied

74092d12-7f1f-4a06-a7fd-b17d1cfce256