Administratiekantoor Drachten

Administratiekantoor Drachten

Op zoek naar een goed administratiekantoor in Drachten?

Als je als ondernemer de zaken goed op een rij hebt, heb je pas tijd om écht te ondernemen. Bij Bentacera snappen we dat. We helpen je dan ook graag je administratieve taken eenvoudiger te maken, zodat jij je kunt focussen op de werkzaamheden binnen jouw bedrijf. Bij ons administratiekantoor in Drachten zetten we graag net dat stapje extra en nemen we de tijd voor onze klanten. 

Altijd toegang tot je cijfers
Je wilt niet te veel tijd besteden aan je administratie, maar je wilt natuurlijk wel weten hoe het ervoor staat met het bedrijf. Onze handige (online) softwarepakketten zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van je actuele cijfers. Met onze Bentacera Cloud wordt je administratie een stuk makkelijker. 

Slimme boekhouding
​Het bijhouden van de dagelijkse administratie kan een hele klus zijn. Onze specialisten maken gebruik van slimme programma's zodat een groot deel van de dagelijkse mutaties automatisch verwerkt kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bankmutaties via automatische bankkoppelingen, kasmutaties via kassakoppelingen of importbestanden en diverse inkoop- en verkoopfacturen. Benieuwd geworden naar onze slimme boekhouding? De specialisten van ons administratiekantoor in Drachten vertellen je er graag meer over!

Sparringspartners
Onze accountants en adviseurs zijn betrokken en eerlijk. We interpreteren niet alleen de cijfers, maar geven ook eerlijk advies en denken mee. We doen er alles aan om een echte sparringspartner te zijn en durven de discussie met je aan te gaan. Op die manier helpen we jou en je onderneming zo goed mogelijk vooruit. We kunnen je voorzien van antwoorden op de meest uiteenlopende vraagstukken. Van accountancy tot bedrijfsadvies en van personeelsbeleid tot financiële planning; wij denken graag met je mee. 

Meer weten?
​Ben je benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact op om vrijblijvend een afspraak te maken bij ons administratiekantoor in Drachten. 

Bentacera Drachten

Lavendelheide 17
9202 PD Drachten

Postadres

Postbus 129
9200 AC Drachten

Tel: (088) 321 0 830

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?