Administratiekantoor Bolsward

Administratiekantoor Bolsward

Ben jij op zoek naar een goed administratiekantoor in Bolsward?

We snappen dat je gek bent op ondernemen. We snappen ook dat je misschien wat minder gek bent op de administratie. Het vergt veel tijd om je administratie op orde te houden. Toch wil je graag alles netjes voor elkaar hebben zodat jij je kunt focussen op de werkzaamheden binnen je bedrijf. Daarom schieten wij je graag te hulp. Ons administratiekantoor in Bolsward zorgt ervoor dat jij tijd overhoudt om te ondernemen.

Altijd up-to-date
Waarschijnlijk kun je wel leukere taken verzinnen dan het bijhouden van je administratie. Wij zorgen daarom graag voor ondersteuning. Want hoewel je niet veel tijd kwijt wilt zijn aan je administratie, wil je wel op de hoogte blijven.​ Met onze (online) softwarepakketten heb je op een efficiënte ​manier toegang tot actuele boekhoudgegevens. De Bentacera Cloud en de bijbehorende app zorgen ervoor dat je op ieder moment, overal ter wereld toegang hebt tot de cijfers van jouw onderneming. Van de jaarrekening tot de fiscale aangiften en van kwartaaloverzichten tot periodieke rapportages: je hebt alles snel bij de hand.

Slimme boekhouding
Wij zorgen ervoor dat jouw boekhouding op orde is met de ​slimste programma's en kundige specialisten. Een groot deel van de dagelijkse mutaties, zoals bank- en kasmutaties, kan namelijk geautomatiseerd verwerkt worden. Even de voorgestelde boekingen controleren is het enige dat jij nog hoeft te doen. Daarna is jouw boekhouding weer helemaal up-to-date! Wil je meer weten over deze slimme boekhouding? De specialisten van ons administratiekantoor in Bolsward vertellen je er graag meer over. 

Balans tussen leven en werken
Naast dat onze accountants en adviseurs de cijfers interpreteren, geven ze ook advies, denken ze met je mee en gaan ze een discussie niet uit de weg. Betrokken en eerlijk dus. Zie ons als een echte sparringspartner. Op deze manier kunnen wij jou het beste helpen. Met plezier beantwoorden we de meest uiteenlopende vraagstukken. Denk hierbij aan bedrijfsadvies, personeelsbeleid en financiële planning. Wil jij grip op je processen krijgen, de zaken goed op een rij hebben en een betere balans vinden tussen leven en werken? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten?
​Benieuwd geworden naar onze diensten? Neem dan vooral even contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken bij ons administratiekantoor in Bolsward. 

Bentacera Bolsward

Jongemastraat 22
8701 JD Bolsward

Postadres

Postbus 25
8700 AA Bolsward

Tel: (088) 321 0 810

Bentacera Bolsward

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?