(Junior) Adviseur Procesoptimalisatie

Wegens uitbreiding zijn wij voor de afdeling Personeel & Salaris binnen vestiging Drachten op zoek naar een:

(Junior) Adviseur Procesoptimalisatie (32 - 40 uur)

Ben jij een projectleider die binnen no time verbetermogelijkheden ziet en hier snel en adequaat op kan inspelen? Ben je praktisch ingesteld en steek je graag de handen uit de mouwen? En ben jij iemand die energie krijgt van anderen helpen? Grijp dan nu je kans!

Wat wij jou te bieden hebben

Bentacera is een regionaal accountants- en advieskantoor met vestigingen in Bolsward, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Je krijgt bij Bentacera de kans om je eigen stempel op het bedrijfsleven te drukken. We bieden je een uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met een prettige werksfeer en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Op onze afdeling Personeel & Salaris werken in totaal 30 professionals in diverse teams die onze klanten ondersteunen bij alle facetten met betrekking tot personeel.

Functiebeschrijving

Als (Junior) Adviseur Procesoptimalisatie heb jij affiniteit met en/of kennis op het gebied van IT- systemen en processen. Je adviseert klanten in het kleinere MKB over procesverbetering en hoe innovatieve bedrijfssoftware hen hierin kunnen ondersteunen.

Samen met collega’s ondersteun je deze klanten in diverse adviesprojecten. Het gaat daarbij om het verbeteren van de bedrijfsvoering, de keuze van diverse IT- systemen en de implementatie hiervan. Een voorbeeld is het implementeren van een nieuw urenregistratiesysteem dat aansluit op de bedrijfssoftware van de klant. Hiermee realiseert de klant meer betrouwbaarheid in de salarisverwerking en het proces is efficiënter.

Na implementatie evalueer je de optimalisatieprocessen en systemen met de ondernemer waarbij je onder andere de gebruiksvriendelijkheid toetst. Daarbij houd je rekening met het volledige proces en weet je constructief feedback van klanten om te zetten naar verbeteracties.

De samenwerking met collega’s binnen Bentacera is erg belangrijk om klanten van een goede service te voorzien. Je neemt daarom collega’s mee in het gebruik van diverse systemen.. Daarnaast onderhoud je goede contacten met leveranciers van systemen, voer je gesprekken met bestaande en nieuwe leveranciers en houd je relevante ontwikkelingen bij. Voor de ontwikkeling van onze eigen organisatie word je ook betrokken in projectgroepen.

Wat we van jou verwachten

Je hebt een afgeronde bedrijfskundige opleiding. Je bent communicatief vaardig, klant- en servicegericht en je bouwt op een natuurlijke wijze relaties op met zowel klanten, collega’s als leveranciers. Je bent technisch en analytisch aangelegd en gedreven om een goed resultaat neer te zetten. Je weet de klantvraag te vertalen in praktische oplossingen. Kennis van ICT en bedrijfsprocessen is een pré; affiniteit hiermee een must.

Procedure

Spreekt bovenstaande je aan? Solliciteer dan via onderstaande "SOLLICITEER" button.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Cobi Osinga via 088-3210705.

SOLLICITEER!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?